Maartje Zonderland heeft tijdens haar promotieonderzoek en loopbaan veel kennis opgedaan op gebied van wiskundige modellen om zorgprocessen te analyseren en te optimaliseren. Door gebruik te maken van wetenschappelijke methodes en haar eigen ontwikkelde modellen is zij een autoriteit geworden op het gebied van evidence-based capaciteitsmanagement.

 

Haar kracht ligt in de combinatie om complexe materie wetenschappelijk op te lossen, maar ook om dit op begrijpelijke en menselijke wijze uit te leggen op ieder niveau. Als dochter van een rasechte veterinaire ondernemer met een praktijk aan huis, is zij dus expert en ervaringsdeskundige in één.

Na een afgeronde universitaire opleiding in Technische Wiskunde en Technische Bedrijfskunde is Maartje gepromoveerd in Operations Research en Statistiek bij de Universiteit Twente in Enschede en het Leids Universitair Medisch Centrum op een uitdagend traject rondom het toepassen van wiskundige modellen om zorgprocessen te analyseren en te optimaliseren.

Meer informatie over haar promotie, werkzaamheden in de zorg en publicaties vind je hier.

Maartje-9104.jpg
Maartje-9052-bewerkt.jpg

Diensten voor dierenartsen:

shutterstock_1438023287.jpg
MASTERCLASS VETERINAIR
CAPACITEITSMANAGEMENT

In een 2-daagse Masterclass maak je kennis met de beginselen en principes van capaciteitsmanagement. De Masterclass is een combinatie van theorie en praktijk, waardoor je meteen in staat bent het geleerde zelf toe te passen.

shutterstock_191459519.jpg
QUICK SCAN

De Quick Scan biedt op snelle wijze een analyse van je praktijk. Interviews, observaties, data analyse en een eindrapportage zorgen voor een grondig beeld van de huidige situatie in je praktijk en knelpunten t.a.v. capaciteitsmanagement en planning. De quick scan wordt afgesloten met een presentatie waarin de bevindingen worden besproken, inclusief oplossingsrichtingen.

Maartje-9104.jpg
EXPERT IOD
Het is mogelijk om Maartje via ICOVet (onderdeel van Dactari Dierenartsencoöperatie) te boeken als expert tijdens een intercollegiaal overleg (IOD). Op basis van de theorie kan zij in 1 sessie praktische handvatten geven over plannings-en capaciteitsuitdagingen uit de moderne dierenartspraktijk. Ook kan Maartje indien gewenst een casus van één van de deelnemers behandelen.